top of page
elephant.jpg

Uganda er ikke bare hjemmet til P4T, det er mange ting å holde seg opptatt med i helgene og oppleve både før og etter dagens frivillige aktiviteter.
 
Vi forsøker alltid å sikre at alle kan få oppleve det de ønsker seg mest mens de jobber som frivillige i P4T Uganda. Vi har mye kunnskap om å reise i landet, og vi kan assistere med å sette opp den perfekte turen.
 
Uganda ligger på ekvator, der de østafrikanske savannene møter vestafrikas jungel. Landet har mer en 100000 typer av dyr og 1200 typer av sommerfugler. Det er mange vakre landskaper slik som Rwenzoris fjellkjede som er Afrikas høyeste, mange nasjonalparker inkludert Bwindi Impenetrable nasjonalparker der man finner halvparten av de gjenværende fjellgorillaene. 
 
Kilden til Nilen, Lake Victoria (verdens nest største innsjø) er bare noe av alt det som gjør dette fantastiske landet til en eventyrers drøm.

Som en frivillig i Uganda vil du kunne oppleve forskjellige landskaper – fjell og skoger der du kan oppleve gorillaene på nært hold eller gå på leting etter sjimpanser. På savannene kan du om du er heldig, se buffaloer, elefanter, løver, leoparder og nesehorn i fri utfoldelse.
 
Den perfekte måten å oppleve dette fantastiske landet og hjelpe andre på samme tid er å bli med som frivillig i P4TNorge.

OPPLEV UGANDA

P4T Finance Director Johnam stop over at Uganda EQUATOR.jpg
Dr Tayseer.jpgEKVATOR GÅR RETT GJENNOM UGANDA


11 MEDISINSKE FRIVILLIGE VAR VERTSKAP FOR EN MEDISINSK CAMP AV P4T I UGANDA I JANUAR 2021

bottom of page