top of page

DONER DIN BRUKTE LAPTOP, MOBIL ELLER NETTBRETT/IPAD

Hjelp flyktninger i Uganda

donate.jpg

Hjelp kommer i mange former. Hos P4TNorge ønsker vi velkommen også produkter og andre ting som enkeltpersoner og partnere vil donere eller hjelpe til med.
 
Mobiltelefoner
 
Mobiler til Barns hjelpelinje vil bli gitt til våre Barnebeskyttelseskomiteer og skoler med sikte på å respondere og rapportere misbruk av barn, barnearbeid, vold inkludert tidlig- og tvangsekteskap av barn under 18 år.
 
Nettbrett/Ipad og laptop som ny E-læringsteknology

 
Skolene i Uganda har vært stengt i nesten 2 år på grunn av Covid-19 nedstengninger og millioner av elever har vært sendt hjem, inkludert flyktningebarn. Nettbrett vil hjelpe lærere å planlegge oppgaver samtidig som de kan hjelpe elevene med å fokusere på lekser og undervisning via internett. Med nettbrett eller laptops vil flyktningebarna utvikle sine digitale evner og øke deres kreativitet.

Vi vil installere og fylle enhetene med kunnskapsinnhold som Engelsk, Matematikk, Samfunnskunnskap, Naturfag og Barnas rettigheter, som godkjent av Ugandan National Curriculum Development Center. Dette vil styrke barna med kunnskap om hvordan de kan fremheve sine rettigheter samt vil forbedre leseferdigheter og regneferdigheter.
 
Har du en mobil, nettbrett/Ipad or laptop du ønsker å donere? Før du gjør det husk på å slette alt av personlig innhold på enheten din. La gjerne programmer som Microsoft Office, Adobe og lignende bli værende.
 
Send oss en e-post eller ring på 472 69 684 hvis du ønsker å donere din brukte mobil, nettbrett/Ipad eller laptop.

bottom of page