top of page

GI EN GAVE

Har du lyst til å støtte oss eller gi oss en gave? Det er mange måter du kan hjelpe oss å hjelpe andre. Nedenfor har du noen forslag, men du kan selvsagt selv finne på noe gøy og samtidig gi et bidrag til en god sak! :)

kids.jpg

FEIRE DIN SPESIELLE DAG MED EN INNSAMLING

Det er din spesielle dag – enten det er bursdag eller andre merkedager. Hvorfor ikke feire og samtidig gi et bidrag til å gi andre et bedre liv? Be venner og familie om en donasjon i stedet for presanger?

Du kan raskt og enkelt sette opp en innsamling på Spleis eller på Facebook, det er gjort på noen få minutter. Eller du kan be om donasjoner direkte til oss.

Bli med oss i arbeidet med vi gjør i Uganda for å forbedre livene til barn og familier, og sørge for utdannelse og opplæring slik at flere kan forme sin egen fremtid.

Sharif.jpg

FÅ MED KLASSEN DIN PÅ EN INNSAMLING

Lag en innsamlig på skolen eller i klassen, og hjelp P4TNorge med å gi utdannelse, mat og beskyttelse til barn.

Engasjer venner, familie og klassekamerater med å samle inn midler for å forbedre barns liv og fremtid gjennom utdannelse, beskyttelse og ikke minst god ernæring.

Med skolen din med på laget har du muligheten til å være med og få til en positiv forandring i verden.Husk på å snakke med skoleledelsen og få tillatelse før du starter en innsamling.

En god ide kan være å planlegge et arrangement, velg en dato og gjør det til en morsom dag samtidig som du hjelper til med å gi flere barn muligheten til å forme sin egen fremtid, og ikke minst forhindre at barn giftes bort for tidlig og dropper ut av skolen.


Har du lyst til å sette igang en slik innsamling? Ta kontakt med oss, så skal vi gjerne være med å finne på ideer og hjelpe deg å komme igang.

Barna med gave av biler.jpg

FÅ MED KOLLEGER PÅ JOBBEN MED Å STØTTE VÅRT ARBEID.

Samle kollegene rundt en innsamling til et godt formål. Mange er glad for å kunne bidra, så hvorfor ikke sette deg et mål og få med kollegene på laget?

Husk å be om tillatelse fra din arbeidsgiver før du starter en innsamling. Du kan sette opp en innsamling på nett, på Facebook eller bruke Spleis. Mulighetene er mange. Link gjerne til vår hjemmeside slik at alle kan se hvem det er du samler inn midler til.

Feire din dag
Få med klassen
Få med kollegene
WhatsApp Image 2022-04-27 at 18.29_edited.jpg
Doner mobil, laptop

DU KAN DONERE DIN BRUKTE LAPTOP, MOBIL ELLER NETTBRETT/IPAD SOM VIL BLI BRUKT TIL Å HJELPE FLYKTNINGER I UGANDA

Hjelp kommer i mange former. Hos P4T ønsker vi velkommen også produkter og andre ting som enkeltpersoner og partnere vil donere eller hjelpe til med 

Du kan donere:

Mobiltelefoner til Barns hjelpelinje vil bli gitt til våre Barnebeskyttelseskomiteer som tar sikte på å respondere og rapportere misbruk av barn, barnearbeid, vold inkludert tidlig- og tvangsekteskap av barn under 18 år. 

Nettbrett/Ipad og laptop som ny E-læringsteknology:

Skolene i Uganda har vært stengt i nesten 2 år på grunn av Covid-19 nedstengninger og millioner av elever har vært sendt hjem, inkludert flyktningebarn. Nettbrett vil hjelpe lærere å planlegge oppgaver samtidig som de kan hjelpe elevene med å fokusere på lekser og undervisning via internett. Med nettbrett eller laptops vil flyktningebarna utvikle sine digitale evner og øke deres kreativitet.Vi vil installere og fylle enhetene med kunnskapsinnhold som Engelsk, Matematikk, Samfunnskunnskap, Naturfag og Barnas rettigheter, som godkjent av Ugandan National Curriculum Development Center. Dette vil styrke barna med kunnskap om hvordan de kan fremheve sine rettigheter samt vil forbedre leseferdigheter og regneferdigheter. 

Har du noe du ønsker å donere? Før du gjør det husk på å slette alt av personlig innhold på enheten din. La gjerne programmer som Microsoft Office, Adobe og lignende bli værende. 

Send oss en e-post eller ring på 472 69 684 hvis du ønsker å donere din brukte mobil, nettbrett/Ipad eller laptop.

bottom of page