top of page

BLI FRIVILLIG HOS P4T

Vær med og gjør en forskjell

WhatsApp Image 2022-04-27 at 15.05.51.jpeg

Er du klar for å bli en frivillig hos P4T?
 
Du kan bidra med din tid, kunnskaper og egenskaper gjennom frivillig arbeid hos oss. Dette er en mulighet til å skape en positiv effekt og ble en viktig kraft i å oppnå kvalitets-utdannelse, utvikling og gjøre en forskjell i livene til mange mennesker!
 
Har du en stor interesse for å hjelpe barn og familiere med å få en ny og bedre fremtid etter at de har måttet flykte fra sine hjemland? Uganda er vertsland for over 1,5 millioner flyktninger hvorav 80% er kvinner og barn. Disse har flyktet fra krig og konflikter i Kongo, Sør-Sudan, Burundi, Somalia og Rwanda og har mistet sine hjem, levebrød og utdanning.
 
Bli med oss, din innsats blir satt stor pris på og er viktig. Som en frivillig i et eller flere av våre programmer kan du være med på å skape sunne og selvstendige samfunn. Vi har både langvarige og kortvarige muligheter for deg som frivillig, både i Uganda og i Norge.
 
For internasjonale humanitære og utdannede lærere er det en unik mulighet til å kurse og lære opp lokale lærere, øke vår kapasitet og kvaliteten på utdanningen gjennom å bygge flere klasserom. Du kan også være med på å bygge vannbrønner for å skaffe rent vann til enda flere. Bli med å gi nødhjelp, bærekraftige prosjekter for kunnskap og ferdigheter, og gjør en forskjell i livene til barn og familier i Uganda.
 
For internasjonale leger er det muligheter for å bidra med livsviktig medisinsk behandling og medisiner samt direkte pasienthjelp og operasjoner. Opplæring og kursing av helsearbeidere inkludert hjelpe nyfødte å puste til lokale sykehus i nærområdet.
 
Vi ønsker velkommen frivillige i alle aldre og alle deler av samfunnet til å ta del i de mulighetene og programmene vi tilbyr både i Uganda og i Norge, enten du ønsker å hjelpe til av og til eller ta mer del i det arbeidet vi gjør.

Takket være kontinuerlig generøsitet, støtte og innsats fra frivillige som deg kan vi fortsette å utvikle våre prosjekter og programmer for å gi enda flere et bedre liv gjennom utdanning, arbeid og egen inntekt, helse og samfunnstjenester/beskyttelse i Uganda. I Norge kan du være med på å gjøre en innsats innen våre programmer som jobber med integrering og interkulturelle prosjekter.
 
Som frivillig hos P4T vil du også ha muligheten til å reise og oppleve Uganda og selv se hvordan vårt arbeid har påvirket og hjulpet flyktninger og lokalbefolkning, og ikke minst oppleve dette vakre landet og deres kultur.
 
Ønsker du å vite mer om oss og de muligheter du har som frivillig?

For å kontakte P4T i Uganda direkte: send e-post til planningfortomorrow@yahoo.com eller ring +256775006144/ +256703655805/+4746594912.

For P4T Norge kan du sende e-post til p4tnorge@gmail.com eller ringe 472 69 684.

p4t staff in the meeting hosting volunteers from Germany.jpg
WhatsApp Image 2022-05-05 at 20.14.13.jpeg

Hør hva noen av våre frivillige forteller

bottom of page