top of page

NÆRINGSLIVSPARTNER

Hjelp oss å jobbe mot fattigdom gjennom utdannelse og gi ditt selskap en human profil gjennom et berikende samarbeid.

Dr Tayseer med brana i kyanwali.jpg

Hvorfor samarbeide med oss?

Ved å bli en næringslivspartner med Planning for Tomorrow (P4T) gir vi dere en unik mulighet til å engasjere både dine ansatte og kunder mens dere hjelper til med å forandre livene til barn og deres familier rammet av konflikt som bor i Uganda.

Hva får en næringslivspartner ved å samarbeid med oss:

  • Firmalogo inkludert link til nettside på vår hjemmeside eller på et prosjekt dere har støttet

  • Støttesertifikat fra P4T

  • Innlegg om deres virksomhet og støtte i vår blogg

  • Poster i alle våre sosiale media med takk for deres støtte

  • Invitasjoner til våre arrangementer

  • Å involvere deres ansatte vil gi deres bedrift en høyere anseelse når det kommer til samfunnsansvar og vil kunne tiltrekke flere kunder til deres bedrift.

  • Aktiviteter som viser bedriftens samfunnsansvar kan gi et sterkere bånd mellom de ansatte og bedriften, og gi alle involverte en større følelse av å være i kontakt med verden rundt dere.

Måter å involvere dere på:

Bli sponsor: Vi tilbyr sponsormuligheter for våre prosjekter og aktiviteter. Vi er fleksible i vår tilnærming og vi,l jobbe sammen med dere for å finne den rette muligheten og sponsornivå

 

Donasjoner: Om det er en engangsdonasjon eller en gave fra deres firma kan hjelpen endre livene til mennesker som har vært nødt til å flykte på grunn av krig og konflikt.

 

Tid og ekspertise: Vi er alltid interessert i samarbeid med profesjonelle som kan tilby deres kunnskaper og ekspertise på frivillig basis som kan utvikle og forbedre våre prosjekter og aktiviteter.

 

Involvering av de ansatte: Ved å velge oss som årets veldedige organisasjon eller gi et bidrag kan deres ansatte ha en innsamling til et av våre prosjekter eller til vårt generelle arbeid både i Uganda og i Norge.

Hvis du vil vite mer om våre partnerskaps muligheter, eller bli partner med oss, vennligst send oss en e-post eller ring til oss på telefonnummer 47269684.

bottom of page