STYRET I P4TNORGE
BIENVENU BYAMUNGU
Stifter og leder
Bienvenu Byamungu er stifteren av P4T og var Daglig Leder i 10 år før han ble bosatt i Norge.
Bienvenu ble tvunget til å flykte fra hjemlandet i 1996 da han ar bare 6 år gammel, og krysset grensen til Uganda der han ble til han be bosatt i Norge i Oktober 2019.
DRC (Demokratiske republikken Kongo) er det verste landet i verden for kvinner og barn. Voldtekt er brukt som et «våpen i krig», og barn blir tvunget til å være soldater. Skyting, drap og vold overalt i regionen tvang mange på flukt og etterlate seg alt de eide.
Bienvenu ble vitne til disse ekstreme bruddene på menneskerettighetene, og er klar på at FN's rapport fra 2011 om at 1000 kvinner blir voldtatt daglig er en underdrivelse. Kilden til hans engasjement for å styrke kvinner samt beskyttelse av barn som han nå praktiserer gjennom organisasjonsen Planning for Tomorrow (P4T) er hans ubehagelige minner fra hjemlandet. Han ble skilt fra sine foreldre og opplevde blodsutgytelser før han nådde Uganda. Mer enn 6 millioner av Bienvenu's venner og landsmenn er blitt drept i hans hjemområde, og han var en av de få overlevende som nådde flyktningleiren. Etter å ha bodd i Uganda i 10 år startet han i 2007 organisasjonen P4T da han var 17 år. Fram til i dag har organisasjonen støttet over 1000 unge og kvinner med yrkesfaglige aktiviteter, bygget en barnehage og en grunnskole (2015) som tilbyr kvalitetsundervisning til over 500 underprifiligerte foreldreløse flyktninger og sårbare barn. P4T har også satt opp toaletter for over 41 handikappede flyktninger. Bienvenu er meget engasjert i samfunnsutvikling og likestilling, og har Diplom i Utviklingsstudier fra Gulu universitet takket være hans sponsor Bror Davide og Sanguini's familie i Danmark.
​
Bienvenu er en profesjonell med 14 års erfaring fra samfunnsutvikling, beskyttelse av barn og styrking av kvinners rettigheter, programutvikling og utførelse. Pengeinnsamling, organisasjonsutvikling og kapasitetsbygging i frivillig sektor. I 2019 arbeidet han med Redd Barna som en saksbehandler samt leder for Child-friendly Spaces Center, samt veiledet omsorgspersoner. Han sørget i tillegg for opplæring av Child protection committee samt sosialarbeider for å beskytte barna i leiren og samfunnet rundt. « Sammen kan vi bygge morgendagen», er hans livsmotto.
​
Bienvenu ønsker alltid å være en kilde til positiv endring i livene til andre flyktninger og migranter. Han vet godt hvordan det føles å måtte forlate hus og hjem etter å ha mistet familiemedlemmer og eiendom, «Dette er grunnen til at jeg ønsker å hjelpe», sier han.
STYRET I P4TUGANDA
DEO SILVER KATUSHABE
Deo Silver Katushabe er fra Vest-Uganda. Hans familie flyktet fra krig i Rwanda da han var ung og bosatte seg i Mbarara i 1992. Som en ung gutt opplevde han en tøff tid da huset deres ble bombet og ødelagt, noe som gjorde at familien mistet alt de eide
Deo har en Bachelor fra Uganda Christian University og han har også studert Business Administration and Management ved Makerere Universty. Han har også en Master i Managment Science og en etterutdannelse (Post Graduate) i Human Resource Management fra Uganda Management Institute.
Med over 10 års erfaring innen humanitær intervensjon spesielt innen flyktningrespons og katastrofeledelse er han en dedikert profesjonell. Hans erfaring strekker seg fra Prosjektledelse, Reproduktiv helse og HIV, WASH (Water, sanitation and Hygiene), beskyttelse, samfunnsarbeid, Matsikkerhet, og til Prosessforbedring og Lederskap.
Han har en imponerende bakgrunn så vel som sterke mellommenneskelige, organisatoriske, og ko-ordineringskunnskaper. Han er en ualminnelig leder som arbeider effektiv og kreativt i miljøer der rask handling er påkrevet. Tidligere har han arbeidet med forskjellige organisasjoner i ledende stillinger, inkludert Action Africa Help International, Medical Teams International, International Rescue Committee og Self Help Africa.
Han er opptatt av å hjelpe vanskeligstilte gjennom å hjelpe mennesker til å få en bedre fremtid gjennom å fjerne de hindre som stopper fremgang i disse samfunnene.