top of page
Søk
  • p4tnorge

Møt vår nye globale styreleder for P4TBridget Mortell Harden Nyvalgt styreleder


Bridget Mortell kommer til Planning for Tomorrow (P4T) med bakgrunn fra Neurobiologi og elektrofysiologi som hun gjorde til sin karriere i Intraoperativ Kirurgisk nevromonitorering; overvåkning av nervesystemet under operasjoner.

Bridget har Mastergrad i vitenskap innen biomedisinsk/nervebiologi og CNIM. For tiden arbeider hun som Executive Director ved Americare Neurosurgery International (AMCANI) og som kirurgisk nevrofysiolog ved Denver Neurodiagnostics. Det var som denne kapasiteten hun meldte seg frivillig og deltok på sin første medisinske oppdragsreise, og ga kirurgi til barn med komplekse ryggradsdeformasjoner uten kostnad for pasientene og deres familier. Mens hun beholdt sin lederposisjon som leder i privat sektor, førte lidenskapen hennes for å hjelpe andre til at hun ble en dedikert frivillig og arrangør av misjonsreiser, og hjalp til der det var nødvendig på medisinske oppsøkende turer mens hun fordypet seg i den filantropiske verdenen.

Bridget har nå deltatt i over tretti medisinske oppdrag i fem forskjellige land. Hun har jobbet i Den dominikanske republikk, Mexico, Colombia, Polen og Uganda mens hun fortsatte å utvikle sitt personlige oppdrag for å forbedre tilgangen til medisinsk behandling og optimale medisinske ressurser til de mest sårbare samfunnene rundt om i verden. Hun er fokusert på å forbedre kvalitet, sikkerhet og universell tilgang til omsorg for marginaliserte samfunn ved å jobbe med og for disse samfunnene og deres ledere. Bridget har deltatt med en rekke internasjonale frivillige organisasjoner og jobbet som administrerende direktør for Global Spine Outreach (GSO), en USA-basert ideell organisasjon som tilbyr 1000-vis av operasjoner trygt til barn med komplekse ryggradsdeformasjoner internasjonalt. Bridget har ledet markedsførings- og innsamlingsinnsats som sikret effektiv og effektiv daglig administrasjon av programmer, leder målsetting og utviklet beregninger for å sikre fremgang og suksess for programmene, samtidig som det bygget partnerskap og langsiktige relasjoner med frivillige, givere, industrirepresentanter, og internasjonale misjonssamarbeidspartnere. Bridget er også dedikert til å bygge og utvikle pågående utdanningsmuligheter for internasjonale medisinske team og har ledet, organisert og gjennomført flere symposier både i USA og internasjonalt. Bridget er inspirert av arbeidet Planning for Tomorrow har gjort, gjør for tiden og deres planlegging for fremtiden. Og er et stolt medlem av styret i P4T.

1 visninger0 kommentarer

Comments


Nytt og fortellinger
bottom of page