top of page
Søk
  • p4tnorge

Kemigisa Joyce's historie

P4T forandret livet mitt, "Jeg trenger ikke å tigge fra naboene mine lenger", sier kemigisa Joyce, Amooti som var Rektor ved P4T Nursey og Primary School.


Planning For Tomorrow (P4T) sørget alltid for, promoterte og oppmuntret ansatte til å spare fra månedslønnen til fremtidige investeringer.


Kemigisa Joyce er en ugandisk kvalifisert utdannet lærer fra Bulera Core Primary Teacher College i Hoima-distriktet Uganda i 2016. Hun jobbet ved P4T ECD/Nursery and Primary School fra 2017 til 2020 og ble stadig forfremmet på grunn av sitt engasjement, resultatprestasjoner og lidenskap for gi kvalitetsutdanning til sårbare barn. Madam Joyce jobbet først på Mutezige barneskole som barnelærer i 6 måneder før hun begynte i P4T barnehage og barneskole.


"Det har vært stor forskjell hjemme siden jeg begynte på P4T-skolen. Tidligere ble mine brødre og søstre sendt hjem fra skolen for å kreve inn skolepenger eller penger for ekstratimer, og de måtte bli hjemme til vi kunne skaffe pengene, men i dag er ikke dette lenger et problem.


Joyce startet sin butikkvirksomhet fra det hun sparte av sin P4T-lønn. Hun startet med 500 000 ugandiske shilling og butikkvirksomheten hennes har stadig vokst. «Det at jeg sparte opp midler fra min lønn har bidratt til å forbedre livet mitt», sa Joyce. Det har hjulpet meg med å betale skolepenger for min unge bror #Businge Davide ved den videregående skole kalt St-Andrea S.S, og nå er han ved Kabalega College i Masindi-distriktet og studerer diplom i utdanning, og for søsteren min Abigaba Scolah som går i grunnskolen (P6) ) ved kabale Public School, H oima.


Hun begynte også å kjøpe og selge ris. "Jeg startet med 3 sekker ris og nå kan jeg kjøpe 10 sekker med ris der nettofortjenesten min er 500 000/= shilling per måned" og jeg er med i to SACCO-grupper hvor jeg sparer 200 000 shilling i begge grupper hver måned.


Før led familien min av sult, mangel på medisiner, pleide å tigge, men nå støtter jeg familien min for å dekke deres grunnleggende behov som mat, medisiner inkludert støtte til foreldrene mine. Før hadde jeg en liten telefon kalt "Kabiriti", men nå har jeg en smarttelefon som hjelper meg i virksomheten min, sier hun med et smil.


Jeg er den jeg er i dag på grunn av P4T. Livet mitt er totalt forandret. Foreldrene mine er så stolte av meg fordi jeg hjelper og støtter dem.


"Nå får vi penger fra butikkvirksomheten min slik at broren min slipper å være hjemme. Jeg betaler skolepenger - broren min får ikke støtte fra myndighetene, og jeg er ansvarlig for å betale avgifter for mine brødre og søstres skoler. Foreldrene mine er ikke i stand til å hjelp til", forteller Joyce. Hun vil at brødrene og søsteren hennes skal ha de beste mulighetene.


«Jeg trenger ikke tigge fra naboene mine lenger, jeg takker P4T for jobbmulighetene og mentorskapet som gründer jeg fikk i løpet av mine tre år.


Hos P4T er vi så stolte av deg, Madam Joyce, og vi ønsker deg alltid lykke til i fremtiden. Bli med oss ​å ønske kemigisa Joyce lykke til i hennes virksomhet og karriere!

11 visninger0 kommentarer

コメント


Nytt og fortellinger
bottom of page