top of page
Søk
  • p4tnorge

Elevene gjør det eksepsjonelt bra i friidrett på distriktsnivå


Vi er glade for å kunngjøre at 3 elever fra P4T barnehage og grunnskole ble valgt ut til konkurransen på senternivå som ble holdt i sone A, som involverte Kasonga P/S, Karoonda P/S, New Hope P/S og P4T P/S. Disse elevene viste eksepsjonell friidrettslidenskap og en imponerende tilnærming som skilte dem fra jevnaldrende.


I dag er vi glade for å dele at to av disse eksepsjonelle elevene har blitt valgt ut til å gå videre til distriktsnivå, etter en intens evalueringsprosess. Dette er en betydelig prestasjon, og vi er utrolig stolte av deres innsats og engasjement. Vi er ikke i tvil om at de vil fortsette å skinne og gjøre oss stolte når de representerer P4T barnehage og barneskole på neste nivå.


Vi er fortsatt sikre på at disse to studentene vil gå videre til nasjonalt nivå, hvor de vil få muligheten til å vise frem sine evner i mye større skala. Vi er sikre på at de vil fortsette å vise det samme fortreffelighetsnivået som har brakt dem så langt.


Nok en gang gratulerer vi alle tre elevene for deres imponerende prestasjoner på senternivå, sonenivå, og vi ønsker de to utvalgte på distriktsnivå alt godt mens de fortsetter å streve etter fortreffelighet.Barak Obama ble valgt for nasjonalt nivå (bilde til venstre)
Spesielt Madam Tumushabe Macklin er nevnt her for hennes innsats i denne prestasjonen 👏


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


Nytt og fortellinger
bottom of page